Alpeland, lolfår og instagrampause

Okay, jeg var måske en smule pessimistisk i mit sidste indlæg om livet som jobsøgende. For selvom jeg ville ønske, at jeg var lidt mere "Maja" (= typen som har styr på alt, bliver indkaldt til jobsamtaler og sætter sine papirer i ringbind), så er jeg for tiden faktisk ret glad for mit lille, rodede liv. Her kommer en opdatering

Kontor vs alper
I går da jeg sendte mine rejseaktiviteter til min revisor opdagede jeg at jeg sidste år, til min store overraskelse, havde 38 rejsedage som model. Jeg sidder måske ikke helt så meget derhjemme og piller næse, som jeg giver udtryk for. Og forrige uge da jeg stod i de franske alper iført et par oversized pangfarvede høroveralls, så var jeg faktisk lykkelig for at jeg har et job som ikke foregår på et kontor.Tip til alle katalogmodeller (og alle andre frossenpinde): Køb megastramt uldent undertøj hvor man lige klipper halsen af, så man kan have det på under tøjet uden at det kan ses. Tag det aldrig af. Bum, farvel fordømte blå kuldelæber! 
Konkretiseringsjubel
For en måned siden kørte Cover-sagen med den stakkels pige, som pludselig blev bodyshamet på alle platforme – selv på Landsforeningen Mod Spiseforstyrrelsers instagramkonto. Og selvom selve sagen var rædsom, har den ført det gode med sig, at modebranchen har lavet et nyt etisk charter der rent faktisk sanktionerer hvis branchens aktører ikke overholder de fastsatte regler.
Jeg har drømt om en konkretisering af branchens indsats lige siden det første charter blev formuleret i 2007, og derfor glæder jeg mig til, at sidde med i styregruppen når det nye charter skal implementeres.

IG pause
Jeg har lige holdt en pause fra Instagram i 4 måneder, fordi jeg kom til at bruge liiidt for meget tid på at sidde og glo på andres liv. Og jeg tog mig selv i at blive mega fordømmende og bedrevidende. Og det hjalp faktisk ret meget med en pause! Men sidste uge da jeg var på Færøerne for at se solformørkelse var det hele så pænt at jeg blev nødt til at instagramme det, så nu er jeg tilbage. Det er også dejligt, men altså. Pause kan anbefales. Og man kan jo altid hente Pinterest hvis man er bange for at komme til at kede sig på toilettet :)

Hold op, hvor anede jeg ikke hvor dylleren der var på Færøerne. Et land som i sandhed kan anbefales.
Herlige, færøske lolfår som internettet ikke måtte gå glip af.