cand.interaktions.designer

I går blev jeg kandidat i interaktionsdesign. Så nu er jeg sgu designer. Og pt arbejdsløs. Begge dele overraskende dejligt.

Jeg snakkede fanden et øre af til bedømmelsen, og husker nærmest dagen som omhyllet i en tåge, hvor jeg skiftesvis tudede og grinede. Mærkeligt.

Det har virkelig været nogle intense dage op til eksamen, så desværre kein blogging. Tilgengæld spiser jeg jer nu af med endnu et sammendrag:


Fortrængeren til Distortion


Klippeklister


Undtagelsestilstand


Toppen af nedernhed. Men åbenbart nødvendigt med den hofte jeg holder mig. So long spinning assMin redning


Da det gik op for mig at det var sidste chance for at prøve at sove på skolen - som ellers er meget forbudt (og derfor, i mine øjne, noget så sejt) - blev jeg siddende på min plads helt alene med uhyggen, og fandt til sidst jeg en lille kasse at falde i søvn i, klokken kvart over fire, med en bankende fuld blære (turde ikke gå på toilettet af frygt for at starte alarmen).


As good as it gets på min studieplads dagen før præsentationen.


(Er det forøvrigt god vegetarstil når man piller salamien af kærestens pizza før man spiser den og NYDER de tilbageblevne kødsafter?)


Den pæneste kandidatgave man kunne ønske sig.

 

Ren lykke i sofaen med fire fine roser som jeg fik af verdens bedste familie og min wingman som er så søde, omsorgsfulde og stolte på mine vegne. 

Etiketter: , ,